Sirpa Romppainen, Mezza Design sisustussuunnittelu

MEZZA DESIGN – SIRPA ROMPPAINEN

Olen viisikymppinen aktiivinen akateeminen nainen. Pidän kotoilusta, veneilystä, matkustamisesta ja ajanvietosta läheisten kanssa. Harrastan crossfittiä. Olen juossut puolimaratonin ja tavoitteena on jossain vaiheessa tehdä se uudelleen. Asun kaksin mieheni kanssa Naantalissa. Meillä on uusioperhe, yhteensä viisi lasta, jotka ovat kaikki jo muuttaneet omilleen. Minulla on myös viisi lastenlasta, joiden seurasta nautin täysillä. Elän mielestäni elämäni parasta aikaa.

Ajatus sisustussuunnittelijaksi ryhtymisestä on hautunut mielessäni muutaman vuoden. Haluaisin asiakkaiden kotien sisustussuunnittelulla saada aikaan jotain näkyvää, luoda uutta ja kaunista, iloa silmälle. Ja samalla omalta osaltani parantaa ihmisten asumiseen liittyvää hyvinvointia.

 

Sivutoimisen yrityksen perustaminen ja yritysmuodon valinta tarkentuivat samalla kun 2020-2021 AJK-Jatkokoulutuksen järjestämä sisustussuunnittelijakoulutus ja siinä rinnalla Starttivalmennus-asiantuntijayrittäjyyskoulutus edistyivät. Nyt olen ideoita ja intoa täynnä ja palan halusta kanavoida hankkimani osaaminen asiakkaideni kotien parantamiseen ja kaunistamiseen. Johtoajatuksena on auttaa asiakastani luomaan hänen unelmiensa koti.

Olen Sissarit ry:n jäsen. Sissarit ry:n jäseneksi pääsevät AJK-Jatkokoulutuksen sisustussuunnittelijan koulutuksen suorittaneet sisustussuunnittelijat. Sissarit tarjoaa jäsenilleen laajan sisustusalan yhteistyökumppaneiden verkoston, johon kuuluu laajasti laadukkaita kaluste- ja materiaalitoimittajia, joiden asiantuntemus ja tuki on hyödynnettävissä asiakasprojekteissa. Lisäksi yhdistys järjestää jäsenilleen sisustusalan syventävää koulutusta.

Oletko juuri vaihtanut kotia vai onko pesä tyhjentynyt ja haluat järjestää kotisi toiminnot uudella tavalla ja sisustaa kotisi kauniiksi ja viihtyisäksi, omien mieltymystesi mukaiseksi, palvelemaan sinua uudessa elämäntilanteessasi?

yhteistyökumppanit

 

ABL -Laatat

Cosentino Finland Oy

Dekostudio

Värisilmä Tammisto

Travico Oy

Timberwise Oy

Teknos Oy

Tikkurila Oyj

Helsinki Home 4 You Oy

Konto Oy

Lumir Oy

Innojok Oy (=Innolux)

Valaisin Grönlund Oy

Sg Armaturen Oy

Sessak Oy Ab

Light Cognitive Oy

Catalina Oy

Maricken Oy

 

Orient Occident Oy

Forbo flooring Finland Oy

Softcare (Soft Protector Oy)

Oy Lapetek Ab

Oy Limente Ab

Svedbergs Oy

Temal & Partners Kylpyhuonekeskus

Sanka Oy (INR Iconic Nordic Rooms)

Hansgrohe Suomi

Oras Oy

Input Interior Oy

Fennobed Finland Oy (Matri)

Cobello Oy

Flexible Networks Nordic Oy (Kare )

Boknäs Huonekalut Oy

Power Finland Oy (ja Parma, Suomenoja)

Viherviisikko Oy